Fyndiq gör det enklare för sina e-handelskunder att integrera med ny e-handelsplattform

Enligt ett pressmeddelande ska det nu bli enklare för Fyndiqs e-handlare att sälja via deras marknadsplats. Detta efter att Fyndiq lanserat nya kopplingar till flera e-handelsplattformar; bland annat Vendre.

Pressmeddelandet berättar om att Vendres system blivit helintegrerat med Fyndiqs. Integrationen mellan dessa två aktörer ska stödja funktionerna lagersynkronisering och produktöverföring, vilket bland gör att Vendres system kan ta emot en order på Fyndiq i samma stund som den läggs.

I ett bra e-handelssystem är en välfungerande integration mellan affärssystemet och webbutiken en av de absolut största styrkorna. Att integrera e-handelssystemet med andra IT-system ger en helhetslösning som gör att man kan sälja och leverera fler ordrar samtidigt som administrativa kostnader kan minska. På det här sättet kan man åstadkomma mer effektiva affärsprocesser, vilket också ökar lönsamheten.

Vendre hjälper företag att förbättra sin e-handel oavsett vilken plattform de använder. En av deras målsättningar är att skapa användarcentrerade digitala handelsplatser och arbetar hårt för att leverera e-handelslösningar som verkligen skapar resultat. I strävan mot att bli marknadsledande vill Vendre understödja digital handel internationellt och kunna tillgodose både kunder och e-handlare.

Du som ska starta eller redan driver ett företag kan ha nytta av sajten verksamt.se där Skatteverket, Tillväxtverket och Bolagsverket samlat information som kan vara relevant. Läs om vad som gäller för e-handel på: https://www.verksamt.se/starta/vad-galler-i-din-bransch/e-handel/lagar-och-regler