Easypeak hjälper företag att rekrytera inom IT och teknik i Göteborg

Nyligen publicerades en artikel som berättade om att rekryteringsföretaget Easypeak lanserat en ny hemsida. Easypeak har genom sina tjänster inom search och headhunting blivit specialister på att söka upp lämpliga kandidater inom en rad områden. Företaget har sitt fäste i Stockholm där också huvudkontoret ligger beläget, men ett flertal uppdrag sker också i Göteborgsområdet.

Easypeak hjälper olika företag att rekrytera personal inom områdena bygg och fastighet, samhällsbyggnad, IT och teknik. Dessa områden beskrivs ofta som svåra att hitta lämpliga kandidater inom. För dig som bor i Göteborgsområdet och söker jobb inom nämnda kategorier ser möjligheterna lovande ut. Särskilt om du har kompetenser inom IT. Mycket tyder nämligen på att läget för jobbsökare inom IT håller på att förbättras, och kommer att bli ännu bättre de närmaste månaderna. Computer Sweden skriver i en artikel från tidigare i höstas att villkoren på marknaden håller på att förändras. Arbetsgivare har de senaste åren dragit fördel av att tillgången på IT-utbildade varit större än efterfrågan. Detta håller nu på att växla till jobbsökarnas fördel. Läs mer på: http://computersweden.idg.se/2.2683/1.577469/nu-ar-det-it-jobbsokarnas-marknad?queryText=r%E4tt%20personal

Du som vill veta mer om dina möjligheter på arbetsmarknaden i Göteborg kan gå in på Easypeaks nya webbplats och bläddra igenom deras listor av lediga jobb. Utöver IT-området finns jobb inom kategorierna bygg och fastighet, teknik samt samhällsbyggnad presenterade. Easypeak har rekryteringar gentemot bland annat entreprenad-, konsult och fastighetsföretag, infrastrukturföretag samt industri och produktutveckling. Du kan också registrera dina uppgifter på sidan för att bli kontaktad.